Numer oferty: StPr/24/0686
Odpowiada za wykonywanie pracy powierzonej przez kucharza pełniącego obowiązki szefa kuchni. Sporządza na polecenie kucharza p.o. szefa kuchni , posiłki zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi, zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz ustaloną stawką kosztów surowca przeznaczonego do spożycia. Odpowiada za jakość tych sporządzanych posiłków.Na polecenie kucharza p.o. szefa kuchni serwuje posiłki.Posiłki wydaje zgodnie z przygotowanym i zatwierdzonym przez samodzielnego referenta harmonogramem. Prawidłowo, zgodnie z przepisami, pobiera próbki żywieniowe i je przechowuje. Dba o sprawność używanego sprzętu i urządzeń kuchennych. W sposób prawidłowy i zgodnie z przepisami myje, konserwuje i czyści sprzęt i urządzenia kuchenne. Wszystkie zauważone nieprawidłowości zgłasza natychmiast kucharzowi pełniącemu obowiązki szefa kuchni lub samodzielnemu referentowi.Dba o prawidłowe przechowywanie produktów żywieniowych znajdujących się w kuchni. Dba o czystość i higienę w pomieszczeniach kuchni. ODpowiada za czysość i higienę sprzętu i pomieszczeń powierzonych jego opiece. Dba o prawidłowe zabezpieczenie kuchni przed kradzieżą, pożarem, zniszczeniem i zalaniem. Wykonuje wszystkie inne zadania zlecone przez przełożonego zgodne z kwalifiikacjami , umiejętnościami, awynikające z potrzeb zakładu pracy.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Piastowska 55, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: .
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.