Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1972


Obowiązki:

- mycie, obieranie warzyw,
- sprawianie mięsa,
- używanie prostych narzędzi kuchennych,
- obróbka wstępna warzyw i owoców,
- pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie z wytycznymi kucharza



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • PRACA ZESPOŁOWA
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • KOMUNIKATYWNOŚĆ
  • ZAŚWIADCZENIE O NIEKARALNOŚCI

Wykształcenie:

  • podstawowe



Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi