Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2047


Obowiązki:


OBRÓBKA WARZYW
POMOC W PRZYGOTOWANIU POSIŁKÓW
SPRZĄTANIE POMIESZCZEŃ KUCHENNYCH
PRACA OD 07.00 DO 15.00 LUIB 08.00 DO 16.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • PRACA W KUCHNI

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE, OBRÓBKA WARZYW


Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi