Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/2098


Obowiązki:

- przestrzeganie systemu HACCP w obrocie żywnością oraz prowadzenie odpowiedniej dokumentacji systemu HACCP,
- obróbka wstępna produktów spożywczych zgodnie z procesem technologicznym,
- znajomość instrukcji i zasad prawidłowego procesu technologicznego mycia naczyń z uwzględnieniem zasad higieny i technik wyparzania,
- przestrzeganie zasad higieny, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz dbanie o czystość w pomieszczeniach pracy,
- utrzymanie sprawności i we właściwym stanie technicznym, sanitarno - higienicznym sprzętu stołowego i kuchennego,
- obsługiwanie urządzeń gastronomicznych znajdujących się na wyposażeniu zgodnie z instrukcjami;
- praca w godz. 07:00-15:00, w zależności od potrzeb pracodawcy zmiany: 06:00-14:00, 12:00-20:00.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
  • DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne



Miejsce pracy: ŁUKASIŃSKIEGO 33, 71-215 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi