Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0616


Obowiązki:

Obróbka warzyw, owoców, mięsa; dbanie o porządek w kuchni; wydawanie posiłków; pomoc kucharzowi.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, bez wymagań odnośnie zawodu, doświadczenie w pracy w kuchni nie jest konieczne..............................................................................................................................Praca w godzinach 07:00-15:00, 12:00-20:00Umowa o pracę na czas nieokreślony


Miejsce pracy: 87-327 Wądzyn 39, powiat: brodnicki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: Skierowanie z PUPPrzed zgłoszeniem kontakt telefoniczny z pracodawcą

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/10/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi