Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0618


Obowiązki:

Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz surowców, pomoc w procesach technologicznych, porcjowanie i wydawanie posiłków, zabezpieczanie towarów przed zepsuciem, mycie i dezynfekacja pomieszczeń i sprzętów,prowadzenie dokumentacji HACCP



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Zawód:

  • Pomoc kuchenna (wymagany staż - lata: 2)



Miejsce pracy: 21-400 Zalesie 141, powiat: łukowski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: nie dotyczy

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/11/2024
Wymiar etatu:
Niepełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi