Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0535


Obowiązki:

Przygotowywanie warzyw i owoców - obieranie, krojenie mięsa, wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów, i wyrobów gotowych. Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętu. Kandydat powinien być osobą komunikatywną, samodzielną ale umiejącą pracować w zespole.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • kucharz małej gastronimii
  • książeczka sanepidowska*
  • umiejętność gotowania

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe



Miejsce pracy: Spokojna 3,5, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 2

Wymagane dokumenty: CV i list motywacyjny

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
28/06/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Podobne oferty pracy

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi