Do naszego Zespołu szukamy:
Poprowadź swój biznes | kawiarnia COSTA COFFEE | Warszawa/Kraków
Twój zakres obowiązków:
Dołącz do ponad 600 agentów i agentek Lagardère Travel Retail w Polsce i poprowadź z nami swój własny biznes. Jako nasz/a partner/ka będziesz budować własny zespół baristów i aktywnie rozwijać sprzedaż, dbając o dobrą atmosferę, jakość i bezpieczeństwo produktów oraz obsługę klienta zgodnie ze standardami sieci. My zajmiemy się negocjacjami z dostawcami, zatowarowaniem i opłatami za lokal. Ty – rozwiniesz własną działalność i pasję do kawy w sprawdzonym i bezpiecznym modelu biznesowym.
To oferujemy:
- gotową do otwarcia, w pełni wyposażoną i zatowarowaną kawiarnię w atrakcyjnej lokalizacji
długofalową, stabilną współpracę (umowa agencyjna na czas nieokreślony)
brak wkładu własnego – zabezpieczeniem umowy jest kaucja zwrotna
przychody, na które masz realny wpływ, oparte na systemie prowizyjnym z gwarantowaną podstawą
brak kosztów związanych z lokalem (czynsz, prąd i in.) oraz zatowarowaniem
pełen pakiet szkoleń na dobry i bezpieczny start
szkolenie baristyczne
stałe marketingowe, merytoryczne i techniczne wsparcie
Benefity:
możliwość skorzystania na preferencyjnych warunkach z prywatnej opieki medycznej w Medicover oraz z karty sportowej Multisport Plus
zniżki na produkty w sklepach, kawiarniach oraz restauracjach prowadzonych przez Lagardère Travel Retail w Polsce (m.in. So Coffee, 1Minute Smacznego!, Relay, Inmedio, Aelia Duty Free, Costa Coffee)
Kim jest Agent?
Agent to osoba prowadząca własną działalność gospodarczą i zarządzająca punktem handlowym należącym do firmy, z którą współpracuje. Jako Nasz Agent otrzymujesz gotowy, zatowarowany sklep i dbasz o realizację wyników sprzedażowych, profesjonalną obsługą Klienta, budujesz Zespół oraz zarządzasz Pracownikami.
Nasze wymagania:
Minimum 2-letnie doświadczenie w zarządzaniu lokalem gastronomicznym lub na stanowisku menedżerskim w gastronomii
Doświadczenie w pracy z zespołem (min. 6 osób) i umiejętność skutecznego zarządzania ludźmi
Znajomość standardów bezpieczeństwa żywności
Gotowość do pracy w oparciu o sprawdzony model biznesowy i gotowe standardy
Posiadanie działalności gospodarczej lub gotowość do jej założenia (możliwość założenia działalności po szkoleniu)
Wysoka kultura osobista i umiejętność komunikacji
Chęć dalszego rozwijania wiedzy gastronomicznej oraz pasji do kawy