Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0315


Obowiązki:

Bieżące kontrolowanie i raportowanie poszczególnych etapów procesu produkcyjnego oraz podejmowanie działań korygujących w przypadku wystąpienia niezgodności; przeprowadzenie cyklicznych kontroli jakościowych oraz stanu sanitarno-higienicznego zakładu; prowadzenie badań oraz ksiąg termostatowych; kontrola jakościowa dostarczanych do zakładu surowców, prowadzenie dokumentacji przyjęcia surowców.
Docelowo zatrudnienie również w godzinach 22:00-06:00.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • znajomość pakietu office
  • bardzo wysoka kultura osobista

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, techniczne
  • wyższe (w tym licencjat)

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie zawodowe w branży mięsnej, w kategorii produkcji produktów pasteryzowanych i sterylizowanych.Mile widziany student/studentka zaoczny na kierunku technologii żywności.


Miejsce pracy: KOLEJOWA 7, 13-100 Nidzica, powiat: nidzicki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi