Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1282


Obowiązki:

wykonywanie prac związanych z produkcją przysmaków ze śledzia marynowanego:
mycie i dezynfekcja, rozmrażanie i obróbka fileta śledzia, sporządzanie marynat, krojenie, układanie.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Wymagana znajomość j. polskiego: w mowie: A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie: null


Miejsce pracy: PAKOSZ 54, 25-040 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi