Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/0510
Obowiązki:
WYKRAWANIE I DOCZYSZCZANIE ELEMENTÓW Z KURCZAKA
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- doświadczenie konieczne
- pracowitość, sumienność, umiejętność pracy w zespole
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- [Inne] : WYMAGANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY Z NOŻEM, TRYBOWANIE KURCZAKA, DOCZYSZCZANIE MIĘSA Z NOGI Z KURCZAKA. DLA OSÓB Z ODPOWIEDNIM DOŚWIADCZENIEM ZAWODOWYM I UMIEJĘTNOŚCIAMI STAWKA 27-30 ZŁ NETTO NA GODZINĘ. WARUNKIEM KONIECZNYM JEST POSIADANIE KSIĄŻECZKI DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.
Miejsce pracy: OLEŚNICKA 5A, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 12/09/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 10
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Praca na produkcji