Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0767


Obowiązki:

wg potrzeb



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • ZAKRES OBOWIĄZKÓW: tworzenie menu restauracji zgodnego z charakterem obiektu i sezonowością produktów.planowanie pracy kuchni i zarządzanie zespołem, współpraca z dostawcami i nadzór nad jakością produktów, kontrola kosztów surowcowych oraz dbałość o rentowność kuchni.WYMAGANIA: doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni, znajomość procedur pracy w gastronomii, HACCP, BHP, doskonałe zdolności organizacyjne i umiejętność zarządzania zespołem, kreatywność, innowacyjność i zaangażowanie w rozwój kuchni.


Miejsce pracy: 25-402 Cedzyna, powiat: kielecki, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/03/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi