Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/24/0562
Obowiązki:
Nadzorowanie i przygotowanie posiłków dla uczniów i nauczycieli w stołówce szkolnej.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, kierunek: Gastronomiczny
Pozostałe wymagania:
- Wykształcenie: zasadnicze branżowe.Kierunek:: zgodne z zajmowanym stanowiskiem szef kuchni.Umiejętności - uprawnienia: Uprawnienia szefa kuchni.Praca w godzinach: 6:00 - 14:00Częstotliwość kontaktów z pracodawcą: codziennieForma kontaktu z pracodawcą: osobiście - bezpośrednio.Miejsce zgłoszenia się kandydata na rozmowę kwalifikacynej: Siedziba szkoły ul. Narutowicza 10
Miejsce pracy: Narutowicza 10, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: .
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 04/11/2024
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Ochrona