Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/1098


Obowiązki:

1) układanie jadłospisów, szukanie nowoczesnych rozwiązań oraz wprowadzanie nowości;
2) sporządzanie kalkulacji oraz koordynowanie i nadzór nad imprezami organizowanymi w ośrodku związanym z żywieniem;
3) prowadzenie ewidencji stanów żywionych;
4) sporządzanie protokołów wybrakowania i zużycia sprzętu;
5) sporządzanie kart kalkulacyjnych i receptur na koktajle i inne potrawy gastronomiczne;
6) nawiązywanie współpracy ze szkołami hotelarsko-gastronomicznymi w zakresie praktyk;
7) realizowanie zamówień na dostawy żywności, sprzętu i wyposażenia w zakresie pionu żywienia;
8) obsługa programu LSI, wprowadzanie nowych receptur, faktur zakupu.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
13/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi