Numer oferty: StPr/24/1098
1) układanie jadłospisów, szukanie nowoczesnych rozwiązań oraz wprowadzanie nowości;
2) sporządzanie kalkulacji oraz koordynowanie i nadzór nad imprezami organizowanymi w ośrodku związanym z żywieniem;
3) prowadzenie ewidencji stanów żywionych;
4) sporządzanie protokołów wybrakowania i zużycia sprzętu;
5) sporządzanie kart kalkulacyjnych i receptur na koktajle i inne potrawy gastronomiczne;
6) nawiązywanie współpracy ze szkołami hotelarsko-gastronomicznymi w zakresie praktyk;
7) realizowanie zamówień na dostawy żywności, sprzętu i wyposażenia w zakresie pionu żywienia;
8) obsługa programu LSI, wprowadzanie nowych receptur, faktur zakupu.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: 72-330 Rogowo 76, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.