Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/0643


Obowiązki:

Koordynowanie procesu produkcyjnego, organizacja pracy, nadzór nad zespołem, wdrażanie nowych produktów HCCP, przygotowanie dokumentacji z produkcji i przetwórstwa ryb



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Języki:

  • angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany

Umiejętności i uprawnienia:

  • obsługa komputera i pakietów oprogramowania biurowego MS Office( Word, Excel)
  • Przestrzeganie zasad higieny i zasad systemu HACCP
  • praca pod presją czasu

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat)

Zawód:

  • Inżynier technologii żywności (wymagany staż - lata: 3)



Miejsce pracy: Polna 10, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/11/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi