Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/24/3565


Obowiązki:

- obsługa maszyn kuchennych
- sporządzanie posiłków według jadłospisu
- organizacja pracy
- przestrzeganie wymogów HACCP
- przestrzeganie wymogów sanepidu



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Dobra organizacja pracy
  • Praca w zespole
  • Samodzielność

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • staż pracy- mile widzianyksiążeczka do celów sanitarno-epidemiologicznychempatia


Miejsce pracy: Municypalna 4, 93-423 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2024
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi