Warunki pracy:
Zakres zadań:
· przygotowywanie próbek żywności do badań instrumentalnych,
· prowadzenie rzetelnych zapisów z wykonywanych analiz zgodnie,
z PN-EN ISO/IEC 17025:2018
· udział w walidacjach metod analitycznych,
· opracowywanie nowych metod przygotowywania próbek żywności
· nadzór nad wyposażeniem.
Technik:
· Wykształcenie: min. średnie umożliwiające wykonywanie zadań laboratoryjnych, stosownie do opisu stanowiska, w tym technik analityki medycznej, technik chemik, technik farmacji itp
Starszy Technik:
Wymagania dodatkowe:
· doświadczenie w przygotowywaniu próbek metodą QuEChERS,
· doświadczenie w przygotowaniu próbek żywności do analiz chromatograficznych,
· znajomość obsługi podstawowego sprzętu laboratoryjnego,
· znajomość wymagań normy PN-EN ISO/IEC 17025:2018,
· otwartość na zmiany,
· umiejętność samodzielnego rozwiązywania problemów,
· zaangażowanie oraz umiejętność pracy w zespole,
· dokładność i rzetelność w wykonywaniu powierzonych obowiązków,
· odpowiedzialny stosunek do pracy.
Podczas spotkania odbędzie się test wiedzy.
Wojewódzka Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Warszawie sprawuje nadzór... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.